Jobba hos oss

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet tillsammans med oss?

Nu söker vi distrikts- alt specialistläkare till vårt vårdteam på Multiclinic vårdcentral. Vi arbetar i fräscha lokaler med många professioner under samma tak och arbetar ständigt för att utveckla och förbättra verksamheten.

Befolkningsunderlaget är blandat och består av många barnfamiljer.

Anställningen är tillsvidare, heltid med tillträde enl. ök. och avser alla förekommande arbetsuppgifter som distriktsläkare inom priomärvården.

Du ska vara specialist i allmänmedicin alt. legitimerad läkare med erfarenhet inom primärvården. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Hos oss får du möjlighet att bidra till att ge människor livskvalitet i livets alla skeenden. Tycker du att det låter lockande finns det goda utvecklingsmöjligheter för dig hos oss.

Som medarbetare hos oss får du ta del av satsningar i form av kompetensutveckling och olika förmåner inom Region Skåne. Vidareutbildningar prioriteras och är du intresserad av att arbeta med utvecklingsprojekt och forskning kan du räkna med stöd och handledning.

Vår målsättning är att vara bästa  vårdcentralen  bland de där  privata vårdenheterna i Skåne . Det blir vi genom att låta vår vardag genomsyras av våra värderingar – att vara välkomnande och drivande och möta människor med omtanke och respekt.

Våra patienter har olika behov och bakgrund. För att kunna ge dem bästa vård och service strävar vi efter mångfald även hos våra medarbetare.

För mer information kontakta verksamhetschef Mohammad Mubarak – mubarak@multiclinic.se.