Om oss

Vi är ett privat alternativ till den offentliga vården. Mottagningen är en verksamhet inom Mubaraks Konsult AB och ingår i Hälsovalet.

Vi är en grupp erfarna läkare, sjuksköterskor och sekreterare och erbjuder våra patienter högkvalificerad vård anpassad efter den enskildes individuella behov och önskemål.

Vi har en hög tillgänglighet genom generösa öppettider vardagar och helger och vi finns till hands när Du som patient behöver oss. Vår målsättning är att utveckla verksamheten utifrån de behov och den service som våra patienter efterfrågar. Vår mottagning kan idag erbjuda besök hos allmänläkare och psykiatriker samt hos distriktsjuksköterska och
allmänmedicinsk sjuksköterska.

Inom kort planerar vi att utöka verksamheten med fler specialistmottagningar bland annat ögon, hud och barnmedicin. Vi kommer också att bemanna mottagningen med BVC-sjuksköterska. Vi erbjuder KBT-behandling samt multimodal smärtbehandling och rehabilitering.

Vi som arbetar är specialister i allmänmedicin och psykiatri, distriktsköterska, allmänsjuksköterskor, undersköterskor, medicinsk sekreterare samt receptionist.